Indeed.com. De kans dat deze naam bij u een belletje doet rinkelen is bijzonder groot. De vacaturewebsite won de laatste maanden enorm aan populariteit en is een echte booming business geworden. Wij leggen u graag uit waarom Indeed ook voor u bijzonder interessant is.

Voordelen Indeed

Werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging surfen vaak meteen naar Indeed. Zowel via desktop, laptop als mobiel scoort het platform bijzonder goed. Maandelijks passeren meer dan 3 miljoen bezoekers de revue in België. Bij veel jongeren is het een begrip geworden en openen ze spontaan de app van Indeed in plaats van online te zoeken. Wanneer mensen dan toch via Google een nieuwe job zoeken, neemt de site daar ook veel plaats in.

Het is dus duidelijk dat een groot aantal sollicitanten op Indeed terecht komt en daar blijven ze vaak langer dan op andere websites. De bounce rate van het platform (mensen die de pagina terug verlaten) ligt lager dan bij anderen en tegelijk ligt het rendement hoger. Niet onbelangrijk om met uw bedrijf actief te zijn op Indeed dus…

Hoe werkt Indeed?

Bedrijfspagina

Op Indeed is het mogelijk om een bedrijfspagina aan te maken. Zie het als een soort visitekaartje online (niet enkel voor werkzoekenden) en vergelijk het met een pagina op Facebook. Bezoekers van het platform leren uw bedrijf zo beter kennen aan de hand van foto’s, video’s, aantrekkelijke copy, reviews, … Aangezien Indeed momenteel razend populair is, sprongen veel grote bedrijven al op de kar.

Onder ‘bedrijfsreviews’ kan een gebruiker op zoek gaan naar verschillende pagina’s:

Bedrijfsreviews op Indeed

Voorbeelden

Bedrijfspagina H.Essers

Bedrijfspagina H.Essers

Bedrijfspagina comma, brand strategists

Bedrijfspagina comma, brand strategists

Carrièrepagina

Naast een bedrijfspagina kunt u op Indeed ook een carrièrepagina aanmaken. Daar staat in het kort wat info over het bedrijf zelf en ook de openstaande vacatures worden daar nog eens in de verf gezet. Die pagina kunt u bovendien snel en eenvoudig delen op sociale media.

Voorbeelden

Carrièrepagina Strategica nv

Carrièrepagina op Indeed van Strategica

Carrièrepagina comma, brand strategists

Carrièrepagina comma, brand strategists op Indeed

Adverteren op Indeed

Voor een employer branding campagne is het bovendien perfect mogelijk om te adverteren op Indeed. Er zijn verschillende opties om een bepaalde vacature extra in de verf te zetten, om uzelf uit te lichten als werkgever, om het bedrijf en de vacatures in de kijker te zetten, …

We nemen u met veel plezier mee in de wondere wereld van Indeed met vernieuwende functies en handige features. Comma, brand strategists kan voor u een bedrijfspagina en/of carrièrepagina aanmaken met alles erop en eraan of aan de slag gaan met advertenties.

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialist voor meer informatie of om eens samen te zitten.