Luister hier naar de podcast!

Spotify

Apple Podcast

Sarah De Bie – mama van Georges en vrouw van Wout van Aert – en Dorien Reynaert – mama van Wolf en vooral bekend als actrice in De Buurtpolitie – lanceerden samen de podcast TwentyFourSeven. De podcast gaat over hoe je als vrouw en als mama vaak de balans moet zoeken tussen gezin en werk. Doorheen de hele reeks gaan ze met heel wat inspirerende vrouwen in gesprek, die er ook geen standaard 9 to 5 levensstijl op nahouden.

De podcaststudio van comma mocht onder andere al Ann Wauters, Zuhal Demir, Astrid Demeulemeester, Linde Merckpoel, Ilse Van Loy, Ine Beyen, Nora Gharib, Greetje Demuelenaere en Karolien Olaerts … verwelkomen. Onder begeleiding van onze audio- en podcastspecialist Boas Aerts is het elke keer een plezier om een aflevering in te blikken. En ook bij het publiek wordt de podcast goed gesmaakt. Ze verscheen in de top 10 van de meest beluisterde podcasts in België én haalde brons bij de Belgian Podcast Awards. Een mooie podiumplek waar we heel trots op zijn!

Klik hier om te ontdekken welke podcasts scoorden bij de Belgian Podcast Awards.

Benieuwd naar de ervaringen van andere ambitieuze mama’s? Beluister dan zeker de TwentyFourSeven podcast via Spotify of Apple Podcasts!

Zelf een idee om een podcast op poten te zetten? Wij weten wat werkt en denken graag met u mee! Contacteer ons gerust voor meer informatie.