Vandaag telt Odoo al meer dan 7 miljoen tevreden gebruikers. Daarmee is het de snelst groeiende open-source bedrijfssoftware. Met hun alles-in-één-applicatie winnen bedrijven aan efficiëntie in al hun bedrijfsprocessen. En Odoo blijft niet op de lauweren rusten. Als erkende partners belichten comma en Somko Odoo 17, de veelbelovende nieuwste versie!

Odoo 17 zet alweer een nieuwe standaard in de wereld van ERP-systemen, met een grote focus op intuïtiviteit en op efficiëntie die bedrijfsprocessen transformeert.

Naadloze ervaring

Versie 17 introduceert een interface die esthetisch werd verfijnd en tilt tegelijk het gebruiksgemak naar een hoger niveau tilt. De nog logischere indeling en gestroomlijnde navigatie zorgen ervoor dat je als gebruiker vlotter en efficiënter door de software beweegt, essentieel voor het versnellen van je dagelijkse taken en bedrijfsactiviteiten. Wat ook opvalt bij Odoo 17 is de verbeterde integratie van verschillende bedrijfsfuncties, van voorraadbeheer tot klantrelatiebeheer (CRM) en van financiën tot e-commerce. Die synergie zorgt voor een naadloze ervaring waarbij gegevens moeiteloos door het hele systeem stromen, dubbel werk geëlimineerd wordt en foutmarges drastisch verlagen.

Grote impact op bedrijfsprocessen

De implementatie van Odoo 17 heeft ook een substantiële impact op de bedrijfsprocessen. Dankzij de automatisering en geïntegreerde data-analyse kunnen bedrijven nu nog betere beslissingen nemen, gebaseerd op realtime informatie. Dat leidt tot verbeterde efficiëntie, lagere kosten en een verhoogde productiviteit.

De website als marketingtool

Wat Odoo 17 ook onderscheidt, is hoe het de gekoppelde website transformeert tot een krachtige marketingtool. De geïntegreerde e-commerce functies, samen met SEO-optimalisatie en gepersonaliseerde klantenervaringen, zorgen ervoor dat je als bedrijf je online aanwezigheid kunt maximaliseren. De website is niet enkel een mooie etalage van je producten of diensten, maar wordt zo een dynamisch platform dat leads genereert en converteert. Zo draagt het rechtstreeks bij aan de groei van je bedrijf.

Kortom, Odoo 17 is meer dan zomaar een upgrade van een softwarepakket. Het is een echte gamechanger voor bedrijven die hun processen willen stroomlijnen en hun marktbereik willen vergroten. Dankzij de geavanceerde functies en het intuïtieve ontwerp staat Odoo 17 centraal in het vormgeven van je toekomstige bedrijfsvoering en marketingstrategieën.

Als erkende Odoo-partners helpen comma en Somko je graag met een vlotte integratie van de veelbelovende bedrijfssoftware in jouw strategische bedrijfsvoering. Neem contact op met onze Odoo-experts via greetje@brandstrategists.be