Iedereen heeft recht op schoon water

We leven in een tijd waar hygiëne meer dan ooit een belangrijk aandachtspunt is om onze maatschappij gezond en draaiende te houden. Toch heeft niet iedereen ter wereld hiertoe de mogelijkheid. Aan de bron ligt het gebrek aan toegang tot schoon water. Dat terwijl de VN dit tot fundamenteel mensenrecht verklaard heeft. Laten we onze krachten bundelen om dit recht samen om te vormen tot realiteit.  

comma schenkt aan schoon waterprojecten

comma, brand strategists draagt alvast zijn steentje bij door te doneren aan projecten met focus op water, sanitair en hygiëne. We ondersteunen namelijk de Marie-Stella-Maris Foundation. Dit duurzaam merk verkoopt natuurlijke verzorgings- en geurproducten, zoals handontsmetting. Een vast deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar schoon drinkwaterprojecten.

afbeelding van een vrouw die een smartphone vast heeft en naar de Marie-Stella-Maris Foundation surft

Duurzaam ondernemen zit in ons bloed

Als duurzaam ondernemer steunen we ook graag andere milieubewuste ondernemers. Zo kwam het idee de fantastische producten van Maris-Stella-Maris in onze kantoren te gebruiken. Lege flessen vullen we gewoon weer bij. Zo vergroten we onze maatschappelijke bijdrage én verkleinen we tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk.

Samen realiseren we meer

Enkele Maris-Stella-Maris producten staan sinds kort ook te pronken in de comma shop. Denk maar aan de handzeep, handgel en de zeer handige totem met een refill tot 5L. Zo inspireren en motiveren we ook graag onze klanten om hun bijdrage te leveren. De Marie-Stella-Maris foundation ondersteunde sinds 2011 al 13 projecten met meer dan €1.000.000 en hielp daarmee al meer dan 45.000 mensen aan vers water. Samen verdubbelen we dat!

afbeelding van een rek met zepen van  Marie-Stella-Maris Foundation de

Duurzaam kan ook mooi zijn

We staan met volle overtuiging achter dit mooi initiatief. En mooi mag u in alle opzichten bekijken. Het merk heeft namelijk ook aandacht voor een verfijnde vormgeving van haar website, flagship stores en productpackaging. Kom de smaakvolle producten met uw eigen ogen bewonderen in onze comma shop in de 411 en draag ook uw steentje bij.

comma draagt zorg voor iedereen

Komt u bij comma, brand strategists over de vloer? Dan krijgt u dus een stijlvol én veilig onthaal dankzij de esthetische, lekker geurende handgel van Marie-Stella-Maris. Want bij comma, brand strategists zorgen we voor onszelf, voor elkaar én voor anderen wereldwijd.

afbeelding van een handontsmetting dispenser van Marie-Stella-Maris Foundation