Wil jij jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen met een succesvolle marketingstrategie? Maar ontbreekt het je aan de financiële middelen om dit te realiseren? Geen zorgen! Als marketingbureau hebben wij de ultieme oplossing voor jou: vijf subsidies die jouw bedrijf een boost zullen geven. Ontdek hoe je met deze subsidies jouw marketingdromen waarmaakt.

KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille is een financiële ondersteuning voor kmo’s in Vlaanderen die willen investeren in opleidingen of adviesdiensten. Ons marketingbureau is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille en kan bedrijven adviseren over onderwerpen zoals merkpositionering, customer journey mapping en het in kaart brengen van de marketingimpact via digitale dashboards. De subsidie bedraagt 30% van de kosten.

KMO-groeisubsidie: internationaliseren

Bedrijven die willen internationaliseren kunnen aanspraak maken op de KMO-groeisubsidie: internationaliseren. Onze marketingstrategieën kunnen ook worden ingezet als voorwerp van aanvraag bij deze subsidie. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een internationale marketingstrategie. Als lid van Tribe Global, een internationaal netwerk van onafhankelijke agencies, kunnen wij bedrijven ook helpen bij internationale projecten en specifieke marktkennis bieden. De subsidie bedraagt maximaal € 50.000 per jaar.

KMO-groeisubsidie: innovatie

De KMO-groeisubsidie: innovatie is bedoeld voor bedrijven die willen investeren in innovatieve projecten, zoals het lanceren van een nieuw product. Onze marketingstrategieën kunnen ook hierbij worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een product-markt matrix en go-to-market strategie. De subsidie bedraagt maximaal € 50.000 per jaar.

FIT-starterspakket

Het FIT-starterspakket is een subsidie voor startende kmo’s die internationaal willen ondernemen. Onze marketingstrategieën kunnen bedrijven helpen om een internationale markt te betreden. Het FIT-starterspakket kan worden gebruikt om de kosten te dekken van bijvoorbeeld prospectiereizen of deelname aan internationale beurzen. De subsidie bedraagt maximaal € 9.000 per jaar.

Brexit Adjustment Reserve

Een andere interessante subsidie is de Brexit Adjustment Reserve, bedoeld voor bedrijven die zich specifiek richten op het herwinnen van de Britse markt na de brexit. Als jouw bedrijf een marketingstrategie opzet om deze markt te heroveren, kan je in aanmerking komen voor deze subsidie. Het bedrag van de subsidie is afhankelijk van de specifieke situatie en kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het verbeteren van je online aanwezigheid, het opzetten van een nieuwe website, het ontwikkelen van een Britse marketingcampagne of het trainen van medewerkers. Een mooie kans om je bedrijf te laten groeien aan de overkant van de plas.

Zoals je ziet, zijn er tal van subsidies beschikbaar om je marketingprojecten te financieren en te boosten. Laat ons jouw partner zijn in het realiseren van jouw marketingdromen. Onze expertise als erkend dienstverlener creëert extra marketingbudget die jouw bedrijf naar ongekende hoogtes kan tillen. Samen kunnen we de beschikbare subsidies benutten en jouw marketingstrategie optimaliseren om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw marketingprojecten strategisch te onderbouwen!

Ontdek onze expertise uit de eerste hand

Benieuwd wat we voor uw bedrijf specifiek kunnen betekenen? Contacteer ons voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek. Zo ontdekken we samen waar de kansen liggen voor uw merk.

Let’s talk pictogram