Voor je het beseft heb je als start-up of groeibedrijf nood aan extra kantoorruimte. Dan maar snel-snel een kamer of keukentafel inpalmen? Verleidelijk als je de investering liever wat uitstelt … Geen goed idee volgens experten. Zij waarschuwen voor de nadelen van thuiswerk. Te veel stoorzenders. Te weinig sociale dynamiek. In deze blogpost ontdek je wat wél entrepreneurship en productiviteit prikkelt. Hoe zien kantoren van morgen eruit?

afbeelding van een persoon op een bureaustoel met boven deze persoon tekst waar office 407 op staat

Binnengluren bij comma

De architecturale uitstraling wenkt uitnodigend. Bij een sneak preview valt meteen het eigentijdse belevingsconcept op. Stoere betonnen muren met warme houttoetsen. Designmeubelen in combinatie met vintage elementen. Een hedendaagse kunstcollectie om U tegen te zeggen. In het ruime bedrijfsgebouw – dat opgevat is als één grote ontmoetingsplek – is niet alleen de koffie crème de la crème … Het urban concept lijkt zo uit New York of Berlijn geplukt, met de adembenemende landschapstuin als toemaatje. Het gonst hier van ongebreidelde creativiteit.

Een spurtje met de Fietsvedetjes of een partijtje biljart, een vleugelpiano en zowaar een fitnessruimte zorgen voor ontspanning na de inspanning. Compleet met ingerichte bar en zelfs een eigen biertje! Proost op ‘Bar Belge’! Het verhaal van wellbeing is tot in de puntjes doorgetrokken. Werkgeluk centraal stellen! Ontdek ook ‘Peace For Talent’, het platform dat hier zijn ontstaan vond.

afbeelding van de bar in comma

Work hard, work smart

Werken in een inspirerende omgeving, blijft voor velen een verre droom. Dit belevingsconcept doet saaie koele kantoren verbleken. Door het gemis aan sociale dynamiek houden we home office ook stilaan voor bekeken. Hoe stomen we ons klaar voor de toekomst?

De grondleggers van comma brand strategists , Greetje Demeulenaere en Wouter Casteleyn, zien een verschuiving naar:

  • kleine hubs als alternatieven voor grote kantoren in Gent, Antwerpen of Brussel.
  • tijdelijke kantoorunits voor starters of bedrijven met groeihonger.
  • nomadisch werken, waar en wanneer we willen.

Hoe cool is coworking?!

Trendsetters als Greetje en Wouter zijn, zwaaien ze de deuren open van ‘Office 407’. Een gloednieuw coworkingconcept met kantoorruimte genesteld direct naast hun marketing- en communicatiehuis (pandnummer 411 langs de Torhoutsesteenweg te 8210 Zedelgem).

afbeelding van een ruimtes in office 407

Ontdek hun nieuwste geesteskind, een verbindingsverhaal door én voor ondernemers:

  • 4 kantoorruimtes in een innoverende setting, waar je ongestoord kan werken.
  • Centraal gelegen op de verkeersas Brugge-Torhout. Vlotte aansluiting met de E40, E403 en A11.
  • Een incubator en katalysator voor talent en groei.
  • Voel je samen met andere ondernemers welkom in de comma-familie! Casa ‘411’ es su casa.

Kies voor het comfort van instapklare kantoren. Inpluggen en je business uitbouwen. Zo eenvoudig is het in ‘Office 407’. Wij zorgen voor de rest: van vergaderfaciliteiten tot wifiverbinding. De koffie staat steevast voor je klaar!

afbeelding van een ruimtes in office 407

Droom je van een kantoorruimte omringd door groen, kunst en design? Informeer vandaag nog naar de huurmodaliteiten. Mail snel naar nathalie@peacefortalent.be of bel op het nummer 0495 38 72 17. Het aantal kantoorunits is beperkt!

Office 407, Come join us.