Op 26 augustus nodigen we u graag uit in onze fantastische tuin. In samenwerking met XKwadraat, een unieke community die garant staat voor gendergelijkwaardigheid op het werk, organiseren we een boeiende avond met als blikvanger een debat met vier sterke panelleden rond het onderwerp “Talent is ook een kwestie van diversiteit”.

We zijn blij volgende topsprekers te mogen ontvangen: Wivina Briers (moderator), Hans Maertens (directeur-generaal Voka), Conny Vandendriessche (selfmade ondernemer in de HR), Greetje Demuelenaere (ondernemer comma, brand strategists & Peace for Talent) en een verrassende extra spreker. Bovendien kan u genieten van een gezellige summer drink en kan u tussendoor netwerken, genietend van een hapje en drankje. 

Programma van de avond

18u30: Ontvangst met een hapje en een drankje
19u00: Voorstelling comma en toekomstplannen X²
19u30: Debat: “Talent is ook een kwestie van diversiteit”
20u30: Netwerkmoment
21u30: Schenking van het laatste glas

Wilt u deze avond niet missen?

Schrijf u hier gratis in als comma klant

Onze topsprekers

Wivina Briers

Met 35 jaar ervaring in communicatie, sales en marketing weet Wivina Briers haar mannetje wel te staan. Wivina houdt er niet van dat vrouwen in een apart hokje worden gestopt, maar gelooft in de kracht van mannen en vrouwen die samen ondernemen. Daarom startte ze begin 2018 met X Kwadraat.

Hans Maertens

Hans Maertens studeerde rechten en communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij startte in 1987 zijn loopbaan op de Wetstraatredactie van de Financieel Economische Tijd en was er 4 jaar lang actief als wetstraatjournalist. Later werd hij er opeenvolgend eindredacteur en coördinator bedrijfsberichtgeving. Van 1993 tot 1999 was hij er hoofdredacteur.

Nadat hij gedurende 6 jaar de redactie leidde, werd hij van 1999 tot 2003 algemeen directeur van de krant en vervolgens van 2003 tot 2006 algemeen directeur van Uitgeversbedrijf Tijd NV.

In 2006 maakte Maertens de overstap naar Roularta Media Group. Hij was er redactie directeur van de Krant van West-Vlaanderen en vervolgens directeur magazines en directeur van Kanaal Z.

In januari 2010 werd Maertens aangesteld als directeur-generaal van Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Een functie die hij zal uitvoeren tot juli 2015, wanneer hij de overstap maakt naar het nationaal niveau als gedelegeerd bestuurder van Voka.

Conny Vandendriessche

Conny is een self-made ondernemer in de human resources. Ze richtte haar eerste bedrijf, Accent Jobs, op toen ze 31 was . Sindsdien is die ‘eerstgeborene’ uitgegroeid tot de grootste HR-speler in heel Europa.

Conny is een positieve veranderaar voor vrouwen in het bedrijfsleven. Met Stella P profileert ze zich als headhunter die meer diversiteit in raden van bestuur brengt en investeert in bedrijven die door vrouwen geleid worden.

Greetje Demuelenaere

Na lange tijd in internationale bedrijven te hebben gewerkt en altijd te hebben gezegd nooit zelfstandige te worden, is Greetje Demuelenaere nu een succesvolle ‘serial entrepreneur’. Naast comma en Peace For Talent (een ‘human strategy’-bedrijf) lanceerde ze biermerk Bar Belge en is ze bezig met een theeproject in Malawi. In het runnen van verschillende bedrijven en projecten, is voor Greetje de rode draad: ondernemerschap en ambities van mensen realiseren.

Het volledig verhaal van haar dromen vind je hier. Wat het voor Greetje en haar team betekende om het X² kwaliteitscertificaat voor gendergelijkwaardig ondernemen te ontvangen vind je hier.

Wilt u zich graag inschrijven voor deze boeiende avond? Neem dan contact met ons op!