Corporate Cycling Challenge is een organisatie die jaarlijks een fietsevent organiseert voor de bedrijfswielrenners. Tijdens dit unieke event nemen bedrijven het al fietsend tegen elkaar op over meerdere disciplines. De deelnemers van éénzelfde team werken allemaal voor hetzelfde bedrijf. Het team dat over alle disciplines heen als eerste wordt geklasseerd, mag zichzelf één jaar lang ‘Belgisch Kampioen Bedrijfswielrennen’ noemen. Een echte uitdaging, niet?

 3de editie van Corporate Cycling Challenge

Op 12 september is het eindelijk zover: de 3de editie van de Corporate Cycling Challenge vindt plaats. Voor het derde jaar op rij organiseert Ostende Koerst, in een partnership met de ‘Corporate Cycling Challenge’, het officieus Belgisch Kampioenschap bedrijfswielrennen. De wedstrijd is bedoeld als teambuildingsactiviteit waarbij de winnaars de titel van Belgisch Kampioen Bedrijfswielrennen in de wacht slepen met daarbovenop een cheque ter waarde van 500 euro, te schenken aan een goed doel naar keuze.

Met de onontbeerlijke steun van de stad Oostende en in een hecht partnership met de ‘main partnerscomma, brand strategists, Evonik, Cycling Vlaanderen, Bioracer, Campagnolo en Volvo Automobilia, is dit event ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het bedrijfswielrennen.

What we did…

Als golden partner en medeorganisator van Corporate Cycling Challenge gaan we bij comma maar al te graag aan de slag met ons strategisch en creatieve brein. Ons designerteam ging aan de slag en creëerde een tof logo met huisstijl. Bijhorende outfits konden hier niet ontbreken. Om de huisstijl helder naar buiten te brengen gingen de developpers aan de slag met de website in WordPress. Hierop vindt u alle informatie over het event, beeldmateriaal van de vorige edities, alle sponsors, etc.

Om het event te promoten en de awareness te verhogen zijn er ook socialmediapagina’s aangemaakt, hier wordt vooral gepost op LinkedIn om de juiste doelgroep te bereiken, maar ook op Facebook en Instagram kunt u Corporate Cycling Challenge terugvinden.

Ine Beyen, ex-professioneel wielrenster, kwam langs bij ons in de 411. Samen met haar hebben we een video opgenomen om het event te promoten. Aan de hand van video helpen we om de awareness van het event te verhogen en partnerships aan te gaan met als doel zoveel mogelijk bedrijven te engageren om mee te doen.

De Corporate Cycling Challenge is geschikt voor wielrenners of -liefhebbers, mannen en vrouwen van verschillende niveaus. Als deelnemer geniet je van de unieke locatie aan de Oosteroever en een afgesloten parcours op een toplocatie in Oostende. Bovendien staat het hele event in teken van sporten en teamspirit: ideaal voor bedrijven die een mentale en fysieke gezondheid hoog in het vaandel dragen.

Hebben uw werknemers zin in een sportieve uitdaging en dragen jullie de teamspirit hoog in het vaandel? Stel dan een bedrijfsteam samen (van drie tot vijf personen) en schrijf u in voor een challenge vol fun, sfeer en unieke fietsmomenten. Ga voor een gezonde teamactiviteit en bevorder de groepssfeer door samen te supporteren voor uw bedrijf. Hieronder vindt u alles wat u moet weten.

Praktische informatie

De derde editie van de Corporate Cycling Challenge wordt wederom georganiseerd in het kader van het evenement Ostende Koerst.

  • Datum: zondag 12 september 2021
  • Plaats: Oosteroever, Oostende Reglement
  • Inschrijven: www.corporatecyclingchallenge.be

Disciplines:

  • Discipline 1: Ploegentijdrit
  • Discipline 2: Spurt
  • Discipline 3: Criterium

Schrijf je vlug in, kom supporteren voor je vrienden, familie en/of collega’s en geniet bovenal van de leuke sfeer tijdens de Corporate Cycling Challenge. Gratis inkom!

Contactgegevens