Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om een consistent en professioneel imago neer te zetten. E-mailhandtekeningen zijn een visitekaartje voor jou en jouw bedrijf. Het beheren van die handtekeningen voor je werknemers kan moeilijk zijn zonder de hulp van technologie. CodeTwo biedt de oplossing.

Automatisering en personalisatie zijn the key


Door gebruik te maken van de software die CodeTwo aanbiedt, krijgt iedereen binnen je bedrijf een gelijkaardige handtekening. Binnen de ontwerpen kun je een onderscheid maken tussen een ontwerp voor de hele organisatie, een persoonlijke handtekening of handtekening voor een bepaald team. Er is dus ook binnen de ontwerpen ruimte voor aanpassingen per persoon of per team.

De contactgegevens voor je e-mailhandtekening worden automatisch gesynchroniseerd vanuit je Microsoftaccount. Zo verstuur je vanaf eender welk apparaat mails met jouw persoonlijke e-mailhandtekening.

Als je iets wil aanpassen aan de inhoud of het design van de handtekening, wordt dit automatisch aangepast in de handtekening van iedereen binnen de organisatie.

Verschillende situaties vragen om verschillende soorten handtekeningen. Versturen van e- mails vragen om een uitgebreide standaard handtekening, terwijl je voor het reageren op een e-mail een kortere handtekening kan instellen.

All-in one e-sign

In je e-mailhandtekening kan je werkelijk alles, van campagnebanners tot social media- buttons. Uiteraard kan je alles klikbaar maken waardoor je via Google Analytics statistieken kan bekijken. Zo kan je zien waar individuele ontvangers klikken in de mail en zo evalueren of je mailcampagne aanslaat.

Voordelen van het gebruik van CodeTwo

  • Gepersonaliseerde handtekening in de huisstijl van jouw organisatie
  • Aanpassingen worden automatisch doorgevoerd voor iedereen binnen de organisatie
  • Tal van designmogelijkheden
  • Optie om het klikgedrag van de ontvanger na te gaan

Wil je voor jouw organisatie een persoonlijke, centraal beheerde e-mailhandtekeningen. En ben je benieuwd naar de prijs? Bij comma helpen we je graag verder! Stuur ons gerust een mailtje en dan kijken we samen verder.