Handen wassen in corona tijden met een inspirerende boodschap. Dat doen wij met The Gift Label. De trendy handzeepjes met leuke quotes op het label, zijn een eyecatcher in uw badkamer. Niet alleen het design is aantrekkelijk, maar ook wat in het flesje zit natuurlijk. Een lekker geurende zeep met toetsen van dwergsinaasappel en vanille.

Denkt u dat The Gift Label het zoveelste zeepje op de markt is? Dan bent u mis! Zij hebben namelijk extra troeven in huis. Hun zeep is 100% vegan. Dat wil zeggen dat ze enkel met plantaardige stoffen werken. Daarnaast zijn hun flesjes gemaakt van gerecycleerd materiaal. Een duurzaam zeepje dat tegelijkertijd mooi oogt. It’s an all-in-one deal! Leuk om te krijgen, leuk om te geven. Alleszins genoeg quotes in hun aanbod voor elke gelegenheid. High five!

De handzeep van The Gift Label heeft dan ook zijn weg gevonden van Amsterdam naar comma. Ook hier wassen we onze handen met deze zalige zeep. Goed voor het milieu én ons humeur. Want de handen geuren de hele dag lekker en zijn zo zacht als babybilletjes. Wilt u het zelf eens ervaren? If you’re dirty and you know it, wash your hands with The Gift Label.

Om u volledig onder te dompelen in hun label, kunt u de handen verzorgen met hun handcrème. Maar u hoeft het niet alleen bij uw handen te laten, zelfs uw hele lichaam kunt u verzorgen met hun bodycare assortiment. Of houdt u gewoon van hun geurtjes? Ook home spray en geurkaarsen zijn bij hen te vinden. Voor elk wat labels.