… sorry … Ik was er even niet bij met mijn gedachten. Aangemoedigd door de eerste zomerprik waren die aan het genieten van een paradijselijk natuurzwembad van Swimm.

Swimm is de divisie van Tuinteam die gespecialiseerd is in het ontwerp en de aanleg van hedendaagse natuurzwembaden. Ze zijn naast een streling voor het oog ook een zegen voor de huid en de natuur. Natuurzwembaden zijn immers helemaal chloorvrij.

We onderscheiden drie hoofdtypes op basis van de manier waarop de filtering van het zwemwater gebeurt. De zwemvijver maakt gebruik van een plantaardige biofilter. De upgrade van de zwemvijver is het natuurzwembad. Die gebruikt naast de biofilter ook ondersteunende ecologische filtering. Hierdoor verdwijnen ook de draadalgen en de biofilm.

Als derde in de rij is er het biologische zwembad. Het combineert luxe en looks met een ultieme zuiverheid. In tegenstelling tot de twee andere types is er geen plantenzone. De filtering gebeurt uitsluitend via ecologische filtertechnieken.

Naam, logo, huisstijl, storytelling, website, brochure… comma, merkenmarketeers ontwikkelde voor Swimm een tailormade identiteit.

Swimm_Logo_RGB_Pos[4]VID_7719

Benieuwd naar wat we realiseerden? Zin om zalig weg te dromen bij de inspirerende projecten van Swimm? Neem een verkwikkende duik in www.swimm.be.

Happy swimming!